Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη

HEADER_LOGO_BIG

Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη

 Δικηγόρος Παρ Αρείω Πάγω.

Γεννήθηκε το 1979 και μεγάλωσε στην Καστοριά . Η μικρότερη από τις τρεις θυγατέρες του Ανδρέα Κανδύλη και της Ερμιόνης Κανδύλη.

Παντρεμένη με τον δικηγόρο Γεώργιο Μυκωνιάτη.

Είναι απόφοιτος της Νομικής σχολής ΑΠΘ, με μεταπτυχιακές σπουδές MSC στην Χρηματοοικονομική Τραπεζική στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και MBA Executive Management στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Μιλάει αγγλικά και ιταλικά.

Είναι Συντονίστρια στο Μητρώο Πολιτικών Στελεχών Δυτικής Μακεδονίας και Ειδική Συνεργάτιδα σε θέματα καθημερινότητας του Πολίτη στη Γραμματεία Προγράμματος της ΝΔ. Ήταν υποψήφια βουλευτής στις Εθνικές εκλογές του Ιουνίου 2019 με τη Νέα Δημοκρατία.

Εκπροσώπησε την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς ως εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος και διετέλεσε Γεν. Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας. Για 9 συνεχή χρόνια εκλεγόταν Σύμβουλος και διατέλεσε Γεν. Γραμματέας και Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καστοριάς. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Διαβητικών Νόμου Καστοριάς, Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Ιδιοκτητών Ακινήτων Καστοριάς ενώ είναι επί σειρά ετών Νομικός σύμβουλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων [ΠΟΜΙΔΑ] για την ΠΕ Καστοριάς.

Δραστηριοποιείται εθελοντικά σε δράσεις πολιτικής προστασίας και πολιτισμού. Συμμετέχει ως ομιλήτρια σε πανελλήνια συνέδρια και ημερίδες για θέματα πολιτικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος.