Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη

HEADER_LOGO_BIG

Επίσκεψη στον εμπορικό σύλλογο Καστοριάς

Το τρίπτυχο της επιτυχημένης οικονομίας είναι επιχειρηματικότητα-επιχειρηματικότητα-επιχειρηματικότητα!

Οι Καστοριανοί έχουμε το εμπόριο στο DNA μας! Η στήριξη της πολιτείας είναι δεδομένη! Η κυβέρνηση της ΝΔ σε δύσκολες πραγματικά συνθήκες κατέβαλε τεράστια προσπάθεια να στηρίξει την αγορά! Το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας απαιτεί ενέργειες για μείωση της ανεργίας μέσα από τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, δημιουργώντας ποιοτικές θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Ένας άλλος άξονας του προγράμματος στοχεύει στην αύξηση του εισοδήματος, με περαιτέρω αύξηση μισθών, μείωση φορολογίας και εργοδοτικών εισφορών! Οφείλουμε να δημιουργήσουμε ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την ιδιωτική πρωτοβουλία και τις επενδύσεις, με αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων!

Σήμερα επισκέφθηκα τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Επιμελητήριο Καστοριάς, το νέο συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καστοριάς, ενώ στη συνέχεια δε θα μπορούσα να μην επισκεφτώ τη διεθνή έκθεση γούνας! Ευχαριστώ τους εκπροσώπους για τη φιλοξενία και δεσμεύομαι να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων! Το παραγωγικό προφίλ του τόπου μας έχει επιχειρηματικό προσανατολισμό!

Η Καστοριά αλλάζει και ξανά συστήνεται!